Monday, July 11, 2011

Remaja Vlogging..

Salam..
pernahkan anda dengar tentang Vlogging??
not Blogging..blogging nie mcm yana, mien eastar yg skang bangga dgn blognye yg semakin mencapai tahap "hots" tue..huhu..
dan sesetengah org guna blog untuk meluahkan perasaan..nak jdkan seperti diari dan sesetangah guna untuk memberi ilmu pengetahuan islamik seperti blog rumah tua (iqa), ku fasehah dan ilmu2 lain spt psl pelajaran..

Tetapi apakah dgn Vlogging??
Vloggging nie seperti seseorg yang suka menceritakan tentang sesuatu perkara berdasarkan kreativitinya yang disampaikan dalam bentuk video..
yana start minat tgk org2 yg vlogging nie bila seorg kwn nie asyk post dlm fb je, so tbe2 mcm terajin nak bukak..tgk punye tgk..mcm best lak..
so..skang yana tunggu je kwn yana nie postkan kat fb kalo ade video yg terbaru..

Sape yg vlogging terkenal??
oho....antaranye Mathluthfi,Anwar Hadi dan Maria Elena..
So..yana suggestkan korang tgkla..lawak+ade pengajarannye jugak..
yg plg best yana suke tgk mathlutfi nyela sbbnye juge dia adelah abg kpd junior yana tyme kat sbpit dulu..so..mcm bangga lak...huhu
so...shbt2 semua jgnla lupe try2 search ye^^

video

5 comments:

  1. ahahaha ... mane ade bangga .. isk3 ... =D

    ReplyDelete
  2. tipu2...bangga sgt mg tue...smpai dlm kls smpt berblogging nye..=PP
    kak diya~yeayy!!!betul2...=))

    ReplyDelete
  3. mane ade ... nonsense daaa ... hahaaa.. memandai je kate cm tuh.. hak3

    ReplyDelete