Monday, July 12, 2010

*sgt memerli diriku*

assalamualaikum....

hai semua....khaifa haluka/haluki???
smg semuanyew chat2 dlm lindungan Allah...=)
title arini:sgt memerli diriku....
sbnrnyew xtau nak tulis title pe...hehe
tp sbnrnyew nie trademark aku kalo bergurau dgn kekwn...huhu~~

ermm... da seminggu berlalu hari jadi aku...
thn nie nye smbtn???
alhamdulillah sgt seronok sbb ibu,abah n akak dtg ke IPG aku....
kami pergi mkn kat luar,n...ibu bwk kek n hadiah...
sweet sgt hadiah2 yg aku dpt..
tp kalo ibu,abh,n akak xbg pape pun xpe...kasih syg diaorg pun da cukup...tiada yg lain aku mau...waaaa...terasa sayu lak...=(

terima kasih kpd rakan2 yg ucap kat aku...
tp so sowie bg kekwn aku dtg ke bilik aku untk wish mlm hrjd aku tue...
siyes...aku betul2 xlarat nak bgn..tuela mlm birthday aku n mlm kemuncak demam aku...
ble tyme aku demam,air mata aku nie mulala cpt meleleh sbb teringt kat ibu tp mlm tue aku air mata aku kuar gakla sbb rumate aku letkkan tuala bsh kat atas dahi...alahai masa tuela aku teringt kat ibu....aduyai!!sgt sebak..but anyway tq 4 shikin...=)

ermm...ade gak kekwn yg wish gune sms...
tyme tue dgn xlarat nye aku bls gak...aku xnak la xberterima kasih kpd kekwn...
aku sgt bersyukur ade gak kekwn yg masih mengingati...=)

3 Julai 2010~merupakan hari kuliah ganti untk raya nnt...
sbnrnyew malu gak kalo kwn2 wish dpn2 nie...hehe...
tq pada sestgh kwn kls aku yg wish walopun xsemua..hehe...its ok..=)

tp..teringat kisah kat sk dulu (SBPIT)....
kwn2 kat sana mmg terbaek la....ciap nyanyi lg ag...aduyai!!malu2...tp suke3x....hehe...
tp skang da xde...beza tempat bezala kwn....huhu...

3 Julai 2009~
seronok jugak sambut dgn kekwn matrik N9....
diaorg semua pun antara kwn2 yg best gle..xprnh aku dpt kwn kls yg mmg sekepala...huhu~~
tp tyme nie jugakla aku kuar drpd mtrk sbb dpt msk ke IPGTAA tercinta nie skang...
aku dpt hadiah mr.potato,kad....tp bukan sbrg kadla...sgt terharu pe dak2 nie tulis...
punyewla susah diaorg nak lpskan aku g tp diaorg ckp demi cita2 aku diaorg akan lpskan...
tuela antara ayat2 terakhir diaorg...
aku nie agk mmg cpt terharu ckit..hehe...
sgt rindu nak mkn oblong,main bola tampar n junggle trekking sesama dgn diaorg..=)

**sbnrnyew aku ade simpan harapan ckit untk hrjd aku nie...
tp aku da blh agk aku xkan dpt pe yg aku impikan..
xpewla........berangan jewla ko yana..hahaha...
pe dye???
ermm..sbnrnyew aku menghrpkan ade sowang kwn baik nie dtg ke IPG aku ke....
ataupun plg kurang telefon ke....huhu....
tp it's ok....mmg ber'dream' tul la yana nie...

kredit free yg diberi celcom pun aku xkal sesape...
mmg nak kal someone tp xyahla kot...aku tkt dye bz..huhu...
tp...kwn yg plg2 baik dgn aku,aku kal iaitu sape lg kalo bkn AMAL...=)



okla....nnt kte berdating ag k...
aku nak cte pasal kwn + cinta...huhu....
excited x??? "xkot"...huahua...

2 comments:

  1. exited! :PPP
    cepat2! can't wait for your new post dear! :D

    ReplyDelete
  2. haha..lwk tul kak ceca nie...=))

    ReplyDelete